„Az örökerdő-gazdálkodás specialitásai” című képzésre jelentkezhetnek az érdeklődők

2022.04.04.
Javafa, növőtér, biotópfa

Az Országos Erdészeti Egyesület Örökerdő Szakosztálya a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya által akkreditált, választható kiegészítő képzést szervez 2022. május 26-án (online) a közép és felsőfokú képesítéssel rendelkező szakszemélyzet részére.

A képzés célja az örökerdő-gazdálkodás speciális erdőművelési ismereteinek átadása: a javafák, a biotópfák kiválasztása, következetes és eredményes támogatásuk, a fényigényes fafajok sikeres utánpótlása lékek segítségével. A képzés 20 kreditpontot jelent a résztvevőknek, tematikája az NFK Erdészeti Főosztályának honlapjáról a szakszemélyzeti képzéseknél, és erről az oldalról is letölthető.

A jelentkezők részére előzetes regisztráció szükséges, regisztrálni csepanyi.peter [at] pprt.hu e-mail címen kell (név, cím, szakszemélyzeti azonosító kód, költségviselő név, cím, adószám vállalkozások esetén, számlaszám). A képzés díja az Országos Erdészeti Egyesületnek fizetendő a kiállított számla kézhezvételét követően, az Egyesület K&H Banknál vezetett 10200830-32310126-00000000 számú bankszámlájára. Az így befolyt összeg részben az Egyesület, részben az Örökerdő Szakosztály működésének finanszírozását fogja szolgálni. A képzés alapdíja bruttó 6000 Ft/fő, OEE tagoknak 4000 Ft/fő, Örökerdő Szakosztály tagoknak 2000 Ft/fő.

A regisztráció akkor érvényes, ha a részvételi díj átutalása megtörtént. A regisztráció folyamatának lebonyolítása érdekében a jelentkezéseket legkésőbb a képzés időpontja előtt 10 nappal küldjék meg a fenti e-mail címre. Túljelentkezés esetén létszámkereten felüli jelentkezők részére a képzést előre egyeztetett időpontban megismételjük. A jelenlét igazolása személyes részvétellel, a ZOOM-ba - a regisztrációban megadott névvel és szakszemélyzeti azonosító kóddal - történő bejelentkezéssel (személyt azonosítható módon!) érvényesül. A részvétel az előadás teljes tartalmára kötelező!